CNC Draaier

Voor de functie Draaier is de firma Melotte op zoek naar een technisch profiel met opleiding mechanische vormgevingstechnieken of gelijkwaardig. 

Aan de hand van technische tekeningen werk je hoog nauwkeurige onderdelen af. Je kiest de te gebruiken gereedschappen, stelt de machines in en voert vervolgens de bewerkingen uit. Je werkt precies op nauwkeurige maattoleranties en doet diverse tussentijdse controles en metingen aan de machine. Je levert verzorgd werk af volgens het gevraagde afwerkingsniveau.

Als ideale kandidaat beschik je over een analytisch denkvermogen en technisch inzicht. Je hebt ervaring met het bedienen van een CNC gestuurde machine. Kennis van Mazatrol is een noodzaak. Je hebt de ambitie om door te groeien tot specialist in het CNC draaien. Je handelt proactief en bent bereid zowel zelfstandig als in team voortdurend het beste van jezelf te geven. Je bent gemotiveerd om deel uit te maken van een gedreven team, hebt een flexibele ingesteldheid en bent bereid in ploegendienst (ochtend/middag) te werken.

Samen met haar ervaren en loyale medewerkers maakt Melotte het verschil op vlak van toegepaste technologieën in een flexibele werkomgeving. Wij bieden een contract van onbepaalde duur waarbij je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Heb je interesse in deze functie?

Mail snel jouw CV en motivatiebrief naar hr@melotte.be of solliciteer online via onderstaand invulformulier.

Wij kijken alvast uit naar jouw kandidatuur.

Apply online