Meettechnieker

Melotte, gevestigd in Zonhoven, is al meer dan 50 jaar actief en gespecialiseerd in de productie van onderdelen met hoge precisie, complexe vormen, vervaardigd uit speciale materialen en in kleine aantallen. Onze productiemethodes omvatten zowel de klassieke technieken zoals draaien, frezen, slijpen en vonkerosie, als de moderne 3D-printtechnieken. Wij bedienen een zeer diverse internationale markt, waaronder sectoren zoals petrochemie, farma en machinebouw. Melotte is ISO 9001 gecertificeerd. Als onderdeel van de Picanol Group streven wij continu naar groei en ontwikkeling.

Om ons team te versterken en de verdere groei van onze organisatie te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde (M/V/X) Meettechnieker.

Functieomschrijving:

  • Bedienen en programmeren van onze meetmachines (zowel 3D coördinatenmeetmachine als 3D GOM scanner).
  • Kwaliteitscontroles uitvoeren op geproduceerde onderdelen om te voldoen aan de hoge normen van Melotte.
  • Actief deelnemen aan continue verbeteringsprocessen en bijdragen aan de optimalisatie van productiemethoden.

Jouw groeipad bij Melotte:

Bij Melotte geloven we in de ontwikkeling van onze medewerkers. Als meettechnieker krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en door te groeien tot een specialist in het 3D meten. We bieden interne trainingen, ondersteuning door ervaren professionals en een stimulerende omgeving waarin jouw carrière kan bloeien.

Wat wij verwachten:

  • Toewijding aan kwaliteit en precisie in al je werkzaamheden.
  • Flexibiliteit en bereidheid om nieuwe technologieën en methodologieën te leren.
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
  • Probleemoplossend vermogen en een proactieve werkhouding.

Ons aanbod:

Naast een boeiende en dynamische werkomgeving bieden wij een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen. Bij Melotte geloven we in een gezonde balans tussen werk en privé, en we streven ernaar om een positieve en ondersteunende werkcultuur te behouden.

Solliciteren:

Ben je klaar voor deze uitdagende rol als Meettechnieker bij Melotte? Wil je deel uitmaken van een innovatief team dat voortdurend streeft naar excellentie? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar hr@melotte.be.

Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en de mogelijkheid te hebben om jou te verwelkomen in de Melotte-familie, waar jouw talent en ambitie tot bloei kunnen komen.

Apply online